Thursday, February 11, 2010

in love with FELT...

rentetan pada sneak preview projek baru saya, ni la hasil kerastangan saya yg pertama.... sian si dompot menjadik mangsa mommy dia... ekekeke.....

ni lak moi henpon case....

suma projek ni menggunakan kain felt...cubaan ikut nasib menerjah satu kedai kat penang ni berjaya membuahkan hasil..... buat permulaan, ai beli 11 keping je (beli 10 percuma 1)... kaler2 nya sangat la menarik... masa beli tu dah terbayang2 la apa nak wat.. keychain...bookmark...wat gantung2 dlm keta... whoaaa.... sangat excited....tengok lak website mat2 saleh, whoaaa... bagai nak terbuntang mata ai.... gila lahhhhh..... harus menajamkan skill nih.....

skrg ni saya in progress menyiapkan baju2 moi anak buah yg 4 ketoi tu... and dlm cubaan membuat keychain.... dah siap gunting..tunggu masa nak jahit ja..... tenkiu yg amat wat mr. hasben utk mesin jahit kecik tu.... ai lap u....

4 comments:

Ayu Katerina said...

nyaaaaa shomei aihhhhh.. mmg terer betoi tangan cik kak yeee kalu aku.. huhuhuhu jadi kain lap dinding ja kot hahahahaa

amick said...

mak ai gigih, boleh buat apa lagi yer kain felt tu?

eh buat teddy bear la ekekek boleh dompot buat main main

ruined sue said...

hehehee... teddy bear dalam perancangan la tu.. ekekeke....

aliznaz said...

uikss...syellaa..
kawe dh lama mau cr ini material..mana mau dapat seh....huhu, besh nih...
kalu kiter dok serumah sure dh wat bisnes kan..n dah kaya-raya!!!!