Tuesday, December 1, 2009

apa nak update dulu???

emmm....banyak sangat cita spanjang 4 bulan nih.... sampai tatau nak mula dari mana... dari cita menghitung hari sampai la baby pun dah buleh meniarap..... dari jadik surirumah sampai la dah masuk keja balik... pengalaman salin...jadik mak org... cuti2 saigon..2 raya - raya posa & haji...emm......mau 4 hari 4 mlm karang pun tak abis.... emmm.....

since dah masuk nih... meh ai perkenalkan, org baru dlm idup saya.... baby aqeel yang terpaksa saya tinggal kat kg atas tuntutan kerja... huhuu...pas 4 bln berkepit 24/7 dgn dia, sangat sedihnya saya tatkala nak say gudbye kat dia pagi tadi... huhuuu......

meet baby aqeel...

nanti pelan2 la ai cita suma.....

6 comments:

Ayu Katerina said...

alaaaa satu je gambo si dompot ini??? i want more!!!

Zara said...

we want more!
we want more!
we want more picsss!
hehehehe

amick said...

he is so cute and adorable heheh chomel sangat :D

kipplee said...

soooo kiut..

more pics plssss

Adrina Adi said...

alahai.. comey dan tembamnya dia..

hah kate, ur friend is back.. hehe

ruined sue said...

hehehe..dun worry.. pasni blog ni jadik blog mommy mommy lak... gambo dia lagi banyak dari gambar ai (sbenarnya nak cover dompot mommy..hahhhaahah)