Tuesday, March 30, 2010

his very first tooth...

wohooooo... dompot udah ada gigi..gile excited ai bila first tgk gigi dia.. heheehe.. tatau pasaipa, ai rasa sangat cute giler bila baby start tumbuh gigi nih.. bila sengih je mesti nampak gigi.... depa pun cam suka ja nak show off gigi memasing....sblm ni tgk anak org ja...bila anak sendiri, giler tatau cmana nak describe perasaan tu..... hehehehee....

sedar tak sedar, dah 7 1/2 bulan dah dompot skrg.... and satu lagi, dia dah start memanjat....berdiri kat sofa....pantang ada tempat berpaut je, dia akan berdiri dgn sendirinya...ramai ckp, dia akan jalan awal...hehehee..... apa2 pun ai tak kisah la... janji membesar sihat bagai johan.... hohoooooo..... mommy lap u dompot......

owhhh...weekend ni ai nak pi jenjalan laff lafff dgn mr.hasben....

2 comments:

Ayu Katerina said...

ke situkah? lagi 2 bulan ai nk laf laf sampai u cemuih :P buweeeekkkk

ruined sue said...

iyap... sian dompot kena tinggai seminggu.....

hehehee.... ai ada lagi dua bulan utk siksa jiwa & perasaan dgn adegan laf laf ai... hahhaaa