Friday, March 12, 2010

i luv fridays!

tik tok tik tok....giler cepat la masa sekarang... walaupun ai sangat suka dgn friday, tapi agak menakutkan bila fikirkan umur yg makin bertambah sejajar dengan perubahan jam & hari.... woohhhhh....diam tak diam dah tengah bulan 3 dahhh.... and bulan 4 nih, bertambah lagi satu angka kat petak umur ai... iskkkkk.......

but, tak kisah lahhhh...... suka tak suka pun, bukan nak bleh stop masa.... apapun, i luv fridays....jap lagi ai nak gi carik gifts utk my niece & nephew... their bday...mlm ni ada small party kat my parents place...(kopak la anyah dorang bulan nih).... lepas tu mungkin terus balik kg.....missss dompot oredy....

bday dua bradik ni la mlm nih.... adib - 1 tawon & dinnie - 4 awon




owh yee... esok subuh2 me, mr.hasben & dompot akan membelah kesejukan pagi.....road trip to kelantan....... (huhuu...kelantan....)

5 comments:

Ayu Katerina said...

i luv fridaysss coz esok leh mangkit lambat mcm balak liat!! yehaaaaaa... astu jam 2 titok kt spa.. yehaaaaaaaa

Adrina Adi said...

cutenya dompot.... pipi mcm kuih pau. leh picit2..

ruined sue said...

balak liat ka baloq liat?? ekekekee....

kak ed, itu bukan dompot...itu adib, kazen dompot.. hehehe....

Ayu Katerina said...

baloq liat tu sejenis badakkan? nganga tk ingat.. tul kah?

ruined sue said...

emmm.... kalo tak silap ai, baloq liat tu lebih kurang pemalaih tahap gaban...ekekeke