Friday, April 2, 2010

a 31st birthday present for myself...

hehehe...iya iya je bunyiknya.... bukan hebat mana pun adiah tu, but i puas atilah... kalo tudung belasahan ari2 ni, for tudung instant camni, pakai yang tiga pat ploh inggit pun dah cukup for me (but for bawal, will go for da 1st grade..yg kurang quality panas babe...)

sempena sebeday ai dua ari lagi nih, ai belanja lebih skit... ai beli dua helai tudung deZAHRA... satu plain, satu lagi ada corak2.. bila dpt je tudung2 ni, dpt beza la.. quality kain, jahitan & cutting dia pun sangat beza la dari yg biasa2 nih...pakai pun terletak elok je...kiranya worth every penny spent lah... hehehe...... bukan slalu nak kasik present utk diri sendiri...slalu dok spent kat dompot je..this time kasik chance kat mommy lak.. hehehehe....



emmm... as for my bday, ai tak mintak much dr mr.hasben... bawak ai jalan2 pun dah kira besh dah (bandung sangat manyak menda bleh beli.. :-P) yay!! esok ai pi bandung... lalalaa....

2 comments:

Ayu Katerina said...

ish awat p masuk blog dia le plak.. tetiba terbaca bday dia.. errr kuar balik lah :P hahahhha

aliznaz said...

kok ye pun nak pegi bandung...jgn lupa laaaa membe2 lama nih..huhu, nak itot jugak...bnyk mende leh beli kat sana tu..especially kat outlet2....huh.....