Tuesday, May 4, 2010

dompot very first studio shot..

last weekend ai pi amik passport size photo utk bagi kat urusetia sukan nanti.... and since bawak dompot, bleh la amik gambo dia skali utk wat border pass utk our next trip nih.... and sangat cute la pengalaman tu... since dia dah biasa dgn camera, siap sengih joget2 lagi masa kena flash tu.... dua tiga kali gak la photographer tu kena snap utk dptkan gambo dia yg stand still.. ekekeke.....

and ini la gamba dia..... rasa cam whoaaaaaaaa...udah besarnya anak mommy.... ai lap u son.....

6 comments:

Ayu Katerina said...

mmg muka ko la sella.. ish ish ishh mcm dh beso dah dompot ni hihihihihi

ruined sue said...

ekekeke... adehhh..pasaipa la ai takleh kebersamaan muka kami tu...

pls doakan daddy dia tak jadik pi kerusus....kalo tak, takleh la ai bawak dompot ke majlis ko....huhuu...

Ayu Katerina said...

alamakkk ai nk tgk dompottt :( plss plss plsssssssssss

cik.yati said...

comelnye dompot..muaahh

aliznaz said...

uikksss....besag dah anak teruna u!! sgt macho la lil dompotss...
muka sapa ntah, mata deme la kot..haha

ruined sue said...

arini dompot di sisi mommmy.. yayyy...

zan, mata dia petpet cam tu sbb kawe layan drama cina tiap2 petang masa ngandung dulu kot.. ekekke