Tuesday, May 11, 2010

setelah hampir 9 bulan...

...setelah tertangguh dari bulan april aritu, arini dompot kembali ke pul*au Pi*nang.... yahoooo...

pagi2 tadi tolak dari umah my mom... dia tido je spanjang perjalanan.... singgah opis dulu...borak2 jap... then terus bawak dia ke umah babysitter....

cam nak tau je dia nak kena tinggal... melekat je ngan mommy... tunggu sejam gak kat situ...bagi dia main2 kenal2 ngan org dlam umah tu... sib baik la ada sorang lagi baby yg about his age.anak my colleague gak...mau la dia duduk main...... bila tengok dia agak relax skit, ai terus tinggal.... harap2 dia tak buat perangai la.....

soooo, utk minggu nih, meriah la idup ai dgn kehadiran dompot....emmm...mlm ni nak wat aktiviti apa ekkk???

3 comments:

Ayu Katerina said...

shaun the sheeps la apa lagi hahahaaa

ruined sue said...

4-5 kedai dah ai pi, suma out of stock... mencik toiiiii

Ayu Katerina said...

pehhh laku sungguh! tempah la weh