Thursday, December 1, 2011

December 2011

Sedar tak sedar dah di penghujung 2011.. Cepatnya masa berlalu.. Pencapaian setakat ini alhamdulillah, walaupun tak sepenuhnya tapi aku dah cuba setakat termampu.. Yg x dapat tu, bukan bidang kuasa aku nak tentukan.. Mungkin belum rezeki..usaha lagila tahun depan..

Bln ni mungkin agak bz..dgn SKT.. Dgn nak settle kerja2 yg spatutnya tutup file tahun ni.. Sooo.. Kerja kerasla sellaa wehh.. And hujung tahun ni, mungkin ada rewards kot... Cotii... Insya Allah kalo tadak apa2 aral melintang ber'roadtrip' lagilah kami..tak sabarnya nak berjemur kat pantaiii itu...

Happy december yahh!!

2 comments:

aku yang jahat said...

musim tengkujuh skrg ni.nak g pantai,carefull ;)

Sella Shahbudin said...

insya allah... pantai area tu selamat.. hehee