Tuesday, February 18, 2014

demam campak pulak

huhu..sian abg dompot.. my mom kata arini x pi sekolah..campak dah naik penuh satu badan.. semalam nampak sebijik atas idung dia..ingatkan nyamuk gigit ke apa.. mlm tadi mak dah cakap, takut campak sebab kat belakang tengkuk pun ada sebijik.. harini sahih.. penuh dah naik.. lepak umah ja la minggu nih... 

dulu kecik2 masa baby dah kena skali..jenis yg ruam tu..ingatkan dah tak kena dahla.. ni naik yg chicken pox tu lak... adehh.. poor my baby... harap2 dia tak merengek2 la..kang jenuh mak abah nak melayan.. mana dengan adik yg banyak akal tu lagi.... tadi masa called, ceria ja suara... harap2 dia ok la...

cepat sembuh ya sayang...

1 comment:

Amanda Suria said...

elok kena time kecik2 ni...jangan kena bila dah besar...susah nak hilang parut...get well soon ye...