Tuesday, March 18, 2014

Baby Room @ Kuala Namu International Airport, Medan

Cerita cuti-cuti medan lom abih karang lagi...skip dulula...ni nak cita pasal Baby Room @ Kuala Namu Airport. baby room ni kat area international departure hall...

suka sangat baby room ni. mungkin sbb airport ni baru maka semua benda dlm tu cantik...tapi aku suka konsep dia...wallpaper yg sweet..sofa selesa..tilam baby pun cantik...aircond sejuk...umar pun suka..siap lompat2 atas sofa nak tgk gambo boat kat wallpaper...

kan besh kalo semua baby room kat sini wat cantik2 camni. nak BF pun bleh dlm suasana yg tenang...

1 comment:

ridethewind said...

Wah, terima kasih sangat atas kesan semasa berpusing ke Kuala Namu INternational Airport, lapangan udara di dekat bandar saya Medan... saya juga nak visit itu baby room saat berkunjung kelak ke sana..
Salam dari Indo - Andre