Tuesday, June 24, 2014

Barang dah sampai!

Bulan lepas ada offer menarik dari Mysale...wallet & wristlet alfio raldo berharga dari rm19..free shipping..tengok free shipping menggeletis nak masuk cart..ekeke....so sempat grab dua...satu wristlet & 1 wallet yg berharga rm19 each...total bayar rm38....elok2 checkout, barang tu pun naik sold out. so bleh agakla depa offer 1 or 2 piece aja utk setiap produk.  and satu lagi, kena hunt awai2 pagi...pasainya tengok menjelang tengahari most item dah sold out...

pagi tadi org gdex mai...wah..happy nih....barang dah sampai...bukak bungkusan dengan senyum meleret...perasaan dia sama cam dpt surat cinta zaman uni dulu...ekkkeee.... inspect barang. dua2 ok. bleh la ganti wallet guess yg baru pakai sebulan tapi kulit terkopek cam sakit sopak...bukan guess beli pasar malam. bukan guess beli padang besar...ini guess full price item yg beli kat butik guess dalam qbay mall.. #silapercaya. my colleagues sampai offer nak pi complaint kat butik. sminggu dok berzikir mintak resit. sebaik x jumpa resit tu. kalo tak i pun takut...ekeeee....

satgi bleh la transfer segala nak nenek dr wallet sopak tu ke wallet baru. biaq pi la rm19 pun dari beli seratus lebih tapi sebulan pakai dah terkopek kulit. 

new babies
babai wallet sopak

2 comments:

Anonymous said...

dear syella....kadang2 depa juai old stock....that's y terkopik habih walhal baru beli....saya pon penah beli kat one utama mcm tu lah....habih lingkup beg mcm kena demam campak...the_na.

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Eh sama la..farah pn dah lama boikot brand guess utk handbag.. mmg tak kualiti langsung..harga jer mahal.. buat sakit hati jer bila tengok kulit dah terkopak.. padahal baru jer beli.. =D