Tuesday, August 26, 2014

godek-godek camera..

Sudah 4 / 5 tahun beli dslr tapi jarang sangat nak guna..masa awal-awal dulu pegi mana angkut ja...so dompot dulu banyak la gambar cantik-cantik... ni sekarang dah malas... banyak bergantung kepada henpon ja.. sian kat umar... gambar cantik mostly bila hari raya je..sebab sah-sah amik kat rumah.. heheeh....

ni mr.hasben kata ada kawan dia mintak tolong amik gambar masa wedding dia bulan depan.. adehhh.... kalau ikutkan mmg tak berani..wedding orang kot.... kang tak jadi gambo2 tu cmana... tapi mr.hasben kata, cuba la.... so weekend lepas prektis la shoot gambo main2 dgn aperture shutter iso semua.... benda2 ni kena main selalu la... bak kata pepatah, practice makes perfect gitu... bila dah familiar dgn setting dgn keadaan pencahayaan semasa, kerja jadi mudah gitu...

last weekend saja amik camera godek2.. tukar2 setting.... shoot itu ini... dompot kat sekolah, umar la jadi mangsa... tensen mamat tu mama dia dok amik gambo...last2 dia ngamuk nak pegang camera, masuk gobok balik la camera tu...ekekeke.... takleh mak nak fefeling photographer betoi la anak nih.... heheee




muka bangun tido...






p/s... semua gambo ori tadak edit2... hehehe....


3 comments:

Amanda Suria said...

Wow...cantik la result dia....ok la ni...tp nk amik job tuh...ikut sella punya hati la...bg akak dh ok dh...

Sha Nikitasakura said...

Cantik..blh dh bukak kdai foto ni...

Sella Shahbudin said...

auwwww...thanks SA.... motivasi nih....

tq Sha.... bukak kedai tu takda dalam perancangan la.... takat2 amik gambar suka2 buleh la.. hehehe....