Tuesday, March 10, 2015

Pocket Sandwich..

Isk... cam lama dah tak update blog... bz sangat lately.. dgn anak tak sihat..... oh yaa.... umar masa kat kl terkena HFMD...minggu tu demam.. following week to demam plak skali lagi.... terpaksa la bercuti untuk monitor....

Bila dah start keja lepas cuti panjang, mmg tak cukup tangan la... dengan my boss lak nak fly US... settle kan urusan..minggu ni dah takda seminggu... buleh la bersenang lenang sikit....

Semenjak dari kes dalaman haritu, we all kat opis ni mmg dah tak kluar lunch.  aku dengan sorang lagi my colleague brunch ja terus... so kadang kala bila lewat tengahari mesti rasa nak mengunyah lagi.... tadi lepas brunch, singgah 7-11 kat sebelah cafe tu... nampak ada pocket sandwich nih... cam menarik ja packaging.  tingat roti2 kat thailand... kat sana sampai roti sapu planta tabur gula pun ada packet2 camnih..... sampai burger dalam paket pun ada... ada satu brand tu burger halal... mmg slalu la beli... bayar & pekerja dia masukkan dalam microwave... makan panas2 sedap... hehehee...

okeh.. berbalik pada pocket sandwich nih... rupanya high*5 dah kuarkan varieties of roti.  tadi beli  gak satu buku roti for my mum... wheat germ + oat... nanti balik bleh la test sedap ke tak...for me aku amik pocket sandwich chicken floss seaweed nih... untuk pek kecik yg dalam dia ada dua  set sandwich yg dibuat dari 2 keping roti dikepit dengan chicken floos seaweed bersoskan mayo dan dipotong dua nih, harga agak mahal bagi pendapat aku la... rm2.90 sebungkus..... chicken floss tak banyak sangat... yg banyak mayo.. so agak masam for my liking..lagi pun aku bukan fan sangat dengan roti putih nih......boleh la beli buat nak rasa....

pocket sandwich RM2.90

ada dua set macam nih
 
inti dia....

1 comment:

CikLily Putih said...

nampak cam sedap je.. nak cari gak la nanti