Thursday, April 16, 2015

Main giant bubbles @ Taman Tasik Darul Aman...

Weekend awal bulan aritu bawak bebudak main belon kat Taman Tasik Darul Aman.  Saja takda benda nak buat.. solutions belon buat sendiri cam kat sini Cara buat giant bubble & bubble wand

cuma bubble wand ja takda.. yg lama tatau letak kat mana... mula2 nak singgah kedai hardware beli barang..tapi dah lewat dah.. kang nak buat wand lagi.. kul brapa nak boleh main kan... kat taman tasik tu pun ada org buat bisnes giant bubble nih.. sewa ja la kat sana... sewa dalam rm2-rm10. depends on size... dapat sekali air sabun dia..kami amik 1 kecik & satu sederhana..dapat sekali air sabun dia dua bekas kecik..amik & campurkan dengan yg kitorang bawak.. main sampai lebam.. hahaa....

seronok la dua beradik tu..mak bapak pun tumpang seronok.... sekali sekala lepak camni best jugak... tapi next time kena pakai pakaian sukan siap berkasut....letih kejar umar... lari cam peluru.. kejap ja dah sampai hujung sana... semput mak.. ekekeke.....

jom tengok gambo...





















4 comments:

Ayu Katerina said...

aku ni yg geramnye.. bila hat org dia sebok mengejar sungguh.. bila buat sendiri, dia sebok nk angkat belon tu.. soh kejar tamau.. habisss basah jadinye then tumpah2 haha.. tu yg malas nk buat belon..

siti suhaila shahbudin said...

Umar pun tak reti lagi.. dah kena setempek naik atas kepala...dia pun pesen mengejar la.. dah la lari laju...hari2 kalo bawak kompom kurus mak bapak.. ekeke....

Ayu Katerina said...

hahhahaha bagus tuuu eksesais

CikLily Putih said...

best giler giant bubles ni... nak main tapi tak de geng