Tuesday, June 9, 2015

Siti Syafika Aryana


Siti Syafika Aryana ni anak buah terkini dalam my family.  Anak my adik bongsu... yg specialnya dia nih, sbb dia cucu perempuan ke-2 dalam 9 orang cucu my parents. Cucu perempuan yg first, Dinnie pun dah 9 tahun umur dia. kiranya baby gal sangat dinanti la dalam family.. hehehee....

Aryana lahir bulan 2 aritu. yang masa aku bawak parents gi kl tu, utk tengok budak kecik ni la... masa tu dalam 2 minggu umur dia... sempat jugak snap gambar... susah jugak sbb dia nak tido & asik nangis ja time tu.  mmg salute la photographer yg buat service ambil gambar newborn nih... 

ni antara gambar yg sempat snap sblm aryana mengamuk.. ekeke...





Hujung bulan lepas dorang balik berweekend kat kg... Aryanna pun dah 4 bulan... adoi la.... berketoi2 badan.... dah pandai main... peel mengamuk masih ada.... biasala baby.. lapar, mengantuk, mula la tantrum..... sempat juga snap2 gambar sikit... kali ni pun ada gangguan jugak.. gangguan dek abang2 sepupu... ada saja nak menempel.. ekeekeke...



Behind the scene:

tak dapat masuk muka, tangan pun jadila... :p

Kazens

abg dompot & abg umar..

pffftt... aryana kata... ekekee....

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

comelnyaaaa geram aunty yang baca blog ni tengok tauuu...

Mila Hilas said...

alahai comelnye putih melepak

Ayu Katerina said...

aku gomol tk ingat masa dia mai ghumah haritu sampai keriau hahahahha geram sgt kot!!!