Friday, July 25, 2008

Makan..

sungguhpun dia lagi kuat makan dari aku, tapi aku tetap sayang dia...

tengok cam arini, tengahari panas2, sblum aku pegi mengisi tangki perutku sendiri, aku bawak gi isi tangki perut dia dulu..... my meal set tak sampai pun 10 inggit..dia ni, paling busuk pun sumbat 50.... tahan la 3 hari..kalo tak pegi memana buleh la 4 hari..pastu kena isi balik....namun disebabkan cintaku padanya (sedar tak sedar dah 2 tawon usia hubungan kami) kusumbat juga mulutnya dengan penuh kasih sayang....... hihii..




2 comments:

Ayu RMS said...

seb baik ko tk buat ala2 citer abg buruang n anak buruang.. if tk aku tk masuk dh blog ni kekekekek

ruined sue said...

hahahahahaa..... rasa nak keluar balik lunch aku.. hahahaha... geli siottt