Tuesday, July 29, 2008

Nasi Goreng + Ayam Goreng Kunyit


dek terbayang2 resipi org tewan, ptg smlm gak gue pegi food court tesco....

cook tu sampai dah tau dah apa aku nak.... nasik goreng black pepper (NGBP) ngan ayam goreng kunyit... mungkin aku sorang ja yg mintak pelik2... asalnya set NGBP dgn ayam black pepper gak... siap ada kuah2 bagai.....yg set ayam goreng kunyit tu, nasik dia aku tak suka... nasik goreng yg ala2 merah tu... so, tiap2 kali pi, aku order set aku senirik la.... sampai makcik cook tu pun dah kenai.. tak sempat aku order, dia dah ckp dulu.. heheehe....maka, kenyang la saya petang smlm....


2 comments:

Ayu RMS said...

eleeeehhh tk sama ngan masakan i tauuu kekekekeke

ruined sue said...

iye...iye.... itu mmg dah dibuktikan... tapi utk org yg tatau masak cam aku ni, dpt yg ni pun dah sonok giler dah.. hehehee