Wednesday, February 18, 2009

2nd Trimester

saya sudah masuk ke 2nd trimester.... peringkat pertengahan dlm proses kehamilan.....di minggu ke-14 ni, tak banyak sangat perubahan dari minggu sudah2.. cuma bila pakai baju kurung, nampak skit la cam perut moncit.. hhehehe.....dan yg paling saye bersyukur sangat, alhamdulillah, sampai arini, takde morning sickness apa2..... saya masih sihat dan kuat..... cuma takleh nak berlari main futsal bagai.. hehee....

tingat lagi, saya tau pasai saya pregnant ni pun minggu ke lima... so, dari minggu pertama sampai kelima tu, kira mencabar gak la aktiviti2 yg saya wat.....dengan futsalnya, dengan basikal naik turun bukitnya, berlari melompat suma ada...sib baik tak jadik apa2 time tu.... hehehe....

iskkk..tetiba saya rasa nak makan cheese cake... emmm....satgi nak pi secret recipe la.....

2 comments:

Ayu RMS said...

terus balik lepas makan ciskek ke kak sella? hahahaa

ruined sue said...

network down 1 uni lak kakak... tension ai...