Wednesday, February 11, 2009

Kena Pecah...

smlm rumah sewa saya dipecah masuk..... dua notebook dan duit kakak sorang ni di bawak pergi... bilik aku ngan kakak sorang lagi slamat la pasai we all mmg lock pintu bilik....

emmm.. pelik gak la.... cmana la dia leh masuk....lock pintu tak dikopak... cuma padlock grill & gate aja lesap... giler cekap betoi....ke mmg dia ada access ke rumah aku??...penyewa2 dulu??? emm... ntah la... tak baik tuduh2 kan....cuma pencurik tu cam tau2 je mana nak tuju.... mlm tadi nak tido tu cam trauma skit la.... org masuk rumah wehhh....

semoga keselamatan kami akan terpelihara.....

3 comments:

Ayu RMS said...

heh ngeri aih.. jaga diri bebaik wooo

ruined sue said...

itu la.. ni ni memanjang ja bilik aku berkunci... even time aku dok dlm bilik pun.. hehehe

Ayu RMS said...

betul tu.. takut masuk time kita ada lagi naya...