Friday, January 22, 2010

bangun pagi...gosok gigi.. llalala...

arini saya mangun @ 6am... hehehee.. dan arini hari ke-2 berturut2 saya mangun pada waktu yg sama... antara resolusi tawon baru la nih... mangun sebelum ayam mangun.. heheehe...... baru semalam baru berjaya memulakan cabaran nih.. hehehehe.....harap2 berkekalan la... untung gak mangun pagi nih... selain terlaksana perkara wajib, badan pun jd segar.... yg paling besh, sedut udara pagi yg sangat nyaman..... sebut pasai udara pagi, bukak je tingkap kul 6 tadi, dah 2-3 ketoi apek & nyonya sudah bermorning walk.. giler arrrr.... no wonder la dorang nampak fit.... mungkin minggu dpn ai bleh join bermorning walk ngan dorang gak... emm..selain utk kesihatan, bagus jugak utk membantu menjayakan mission yg satu tu.. hehehehee....

sblm ni, kalut2 nak mandi nak bersiap bagai..lambat masuk opis... but sejak semalam saya mempunyai masa yg amat banyak..bleh mekap beria lagi.. heehhee.. ai suka la.... tak sia2 tinggalkan bantal busuk awai2... hehehehe.....

owh yeee.. arini ari jumaat...maknanya ptg nih ai bleh jumpa dompot & mr. hasben... why dompot comes first??? sebab tu la mr. hasben dok jeles tu.... hheheheee.... sorry mr. hasben, dompot lagi cute dari u.. ekekekeke......

(bukan takat siap beria je, still ada masa nak snap muka senirik..hehehe)

2 comments:

Ayu Katerina said...

uihhhh bagos gile ko skrg.. kagum woii!!.. aku pun awal gak kene kejut ngan mr rr.. sempat la menum kopi bfast bagai kt romah.. punch card pun tk penah merah hihihii boh bolu mata pun sempat woooo hahhahhahhaa.. anyway u look stunning laa.. tk sabar i nk tgk u pakai baju putih mengapit ngapit wohhhhhh statement berani mati hihiihi... jgn lupe gambo dompot tiap minggu utk i!

ruined sue said...

heheeh....ai pun tak sabar nak pegang kipaih.OOoppss.. heheehehe...

dun worry..cita & gambar dompot akan over shadow cita mommy dia...hehehee...