Thursday, January 28, 2010

satu petang di Queensbay...

lalalalaa...

ptg smlm, pas keja, saya telah membawa diri sendiri ke qbay.... jalan smooth...parking space suam2 kuku ja...org gomen je kot soping time nih... hat privates, kilang2 suma sure tak dpt gaji lagi kot... kalo tak, 3-4 kali round kat basement tu belum tentu nak dpt space...

hajat ati nak carik watch utk mr.hasben... jam utk xtvt xtreme dia.. hat ada heart rate monitor bagai... ada dua brand ja so far... satu puma... satu lagi casio.... ai kenan hat casio tu... emmm.... tunggu bonus masa next gaji lah ....hehehee.....pas kuar masuk kedai jam, pegi mom's care... antara kedai wajib pi la nih... beli rattle toy utk dompot and head band utk moi lil kazen...salesgal tu pun cam dah kenai dah muka ai...bleh kata once a week aku pi... giler toi la ada anak kecik nih...kalo bleh tiap2 minggu nak spend.... sat sat baju..sat sat toys..botol susu pun jadik keja.. hehehee............... sib baik la dompot tu boy..kalo baby gal, mau kopak lagi ai dibuatnya......

penat punya jalan dlm tu, last2 teringat komen ai kat FB moi gud fren tu.... ekekekekee.... saya pun dengan penatnya menapak dari north zone ke south zone...giler panjang betoi qbay nih.. sib baik ai pakai sandle... kalo heels bagai, mau sakit lutut ai.. hehehehe.....setelah 3-4mins berjalan,maka sampai lah ai di tempat yg dituju.....ekekeke......nak beli set apa ek??? emmm.... J Pops ja lah... cam besh ja... sbijik skali pop ja... utk my gudpren itu, ai mintak maaf... ini ai mkn mlm smlm... eekekeke....sangat dompot kat J Pops nih....ekekeke...tapi idaklah ai buruk makan sgt..ai masih ingat misi ai yg satu tu..ai mkn 5 bijik je..... hat lain ai bawak mai opis pagi nih... dah salamat pun dikendurikan oleh moi colleagues...ekekeke...
sblm balik tu, ai sempat singgat Sasa...layanan so gud....cuma nak gelak bila amoi tu ckp, "ur eyelashes dah panjang.....tak payah carik yg panjang2 sgt.... nanti mata tak leh bukak.." hahaha..kalo bulu mata ai lebat panjang, takde la ai carik hat fake2 nih... ekekekekee...

5 comments:

Ayu Katerina said...

seb baik makan sket.. bawa2 betenang yee cik kakkkkk huhuhuhu mencik aku!! pantang ckp apa2.. ada jee nk tayang .. jahat!

ruined sue said...

ko bayangkan cmana dompot2 nih masuk dlm mulut... ekekeke

Ayu Katerina said...

mcm kekura melompat.. blueweeekkk!

eija said...

shedapppppnyeeeeee JCo...

Quon quon said...

salam ziarah..link n folo=)