Thursday, June 10, 2010

sparkling....



ai baru balik dari dentist.... sangat sparkling rasa gigi (memancar la sangat...ekekekk)

baguih betoi la our dentist nih.... slalu time dorang drill tu rasa cam nak sepak2 kan.. but this time sangat relax ja... tipu la kalo kata tak rasa ngilu langsung kan... but sangat mild la rasa dia..... emmm.... so i tak teragak2 nak sign up bila doc soh dtg balik utk next appointment... melihatkan kesibukan jadual dua minggu depan, ai amik ari rabu ni lah... pasai khamis onward kena konsentret utk game jah.....

owh ya.... lupa nak cita... saya bercuti sukan dari 12-26 june... gile lama kann.. heheehe.....

welkam buat semua atlet uni semesia.....

3 comments:

Ayu Katerina said...

nampak sgt balik kenduri kawin mommy ayu dia terus kenan gg mommy ayu whahahahhaahhaa very the cute ok!!!

i laf u son!!! whahahahahahaha

ruined sue said...

hahahahhaa..... penat ai ngandung tawwww.. hahahaha...

Ayu Katerina said...

kenan ja laaa bukan dia sayang mommy ayu pun... baru nk dokong meraung!!! ahhahahaha ngan prince jajak nk pulak dia.. ampeh!!