Friday, May 2, 2014

Cuti-Cuti Malaysia - Langkawi

esok kami nak pegi cuti2 mesia...dekat ja.. tapi dah lama tak pegi.... Langkawi.. last pegi masa dompot umur 4 bulan... family day my opis.. masa tu dok kat berjaya beach resort... sonok... skrg dompot pun dah 4 tahun lebih... rasanya sesuai la pegi pulak.... hehee...

aku dah booked Federal Villa...ala.. rumah peranginan kerajaan tu... tapi book atas nama hasben la... kami2 org badan berkanun nih tak layak.. ekekeke... okeh la..lepas la nak cuti2 jimat dalam dalam mesia nih... tapi masa tu dpt book 1 mlm ja... hat lain2 penuh..rate dia ok la...murah...rm77/mlm... 1 malam pun rezeki...short vacation gitu... pegi relax2.. bagi anak2 mandi kolam/laut & shopping2 skit dah la.. janji semua happy...

smlm dah packing baju..pegi semalam ja, baju mak ayah takpa... senang.. anak2 la kena lebih...biar lebih jgn tak ckup... saja packing awal2... kang mai akal sesaat kami, mau petang ni gak pi naik bot... hehehee...  ikut plannya, esok amik bot awal.. leh la spend masa lebih skit kat sana... tak cek in lagi pun takpa... jalan makan2 & perabis duit dulu.. hehehee....

tak sabarnya nak cuti..

Federal Villa



3 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Farah pernah stay kat sini jugak.. pool di best besar and berdepan dgn laut...cuma nk ke town jer jauh sikit.. apapun enjoy yer nanti.. =D

Sella Shahbudin said...

hehee.. thanks farah...

itu yg dok highlight kat anak sulung tu... pool and laut...sungguh2 dia ingatkan utk pack baju mandi dia.. hehehee...

Ayu Katerina said...

more story please.. seronok tgk anak2 seronok nih..