Tuesday, April 29, 2014

Hari Sukan Tadika Pasti Parlimen Pokok Sena 2014

Last wednesday ada hari sukan tadika dompot... depa kumpul semua pasti parlimen pokok sena... ada dlm 11 sekolah kalau tak silap... simple ja sukan dorang... ada futsal utk boys & netball utk girls... dedua buat dalam stadium futsal... sebagai parents yg supporting, kami suami isteri pegi la bagi sokongan & bantu yg mana2 patut...cuti dah tinggal skit pun takpa.. amik juga...

comel sangat budak2 kecik nih main.... seronok sangat tengok budak kenit2 lari ligan bola... utk futsal ok la..rules tak banyak...utk netball tu la lawak sangat... dah la netball siap kena rules bagai.... depa hentam main cam basket ball... berlari2 sambil membawa bola.. ekekee.... yg futsal, bila bola out, ref pun tiup wisel la... depa mana nak heran... dapat bola kat kaki, sungguh2 lari nak pi score.. ekekekeke......

kdg2 tengok sian gak kat budak2 yg parents tak mai... ala.. apa susah.. korban la masa skit bagi sokongan kat anak2... bukan lama pun.. sekerat hari ja....mesti anak2 semangat lebih tengok parents ada time depa main...pastu dah la kat luar tu ada org mai juai2 belon la air la bagai.. kebil2 budak2 yg parents tak mai nih tengok barang jualan....dont worry dompot, mama & ayah akan pegi sukan skolah awak even awak dan sekolah menengah dah... Insya Allah....



perasmian oleh Dato Mahfuz

tingginya dompot compared tu budak2 lain.. ekekeke...

dompot in action..

netball





4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah meriahnya hari sukan...

CikLily Putih said...

kemain lagi hari sukan ek...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Betul tue..kita as a parents kena la sentiasa support anak2 kan.. lagipun bukannya selalu ada hari mcm nie pun.. =D

Ayu Katerina said...

best sgt! rugi mak pak yg tk nak amik tahu aktiviti anak2 ni.. teringat 1st concert rania masa umur baru setahun lebih.. lagi best dari p tgk konsert siti norlijah kot kekekekeke