Friday, July 11, 2014

baju raya + sampul duit raya...

yayyyyy.... dah dapat..... walaupun lewat sehari... rasanya pos mesti tengah sibuk dgn parcel org2 suka online soping musim raya nih.... hehhee....tapi takpa... bukan nak pakai lagi pun..janji sampai dengan selamat sudahlah...

dress ke-6 dari thepoplook... dalam banyak2 online seller, saya percaya dengan poplook sbb dah tau dah size dgn material dia cmana... so far tak mengecewakan... hargapun sangat mampu milik....yg penting tak senteng... biasa pegi nak beli kat butik2 yg bercambah la ni, tapi bila try, senteng... susah gak jg org tinggi nih.. hehehee....

dress ni nama dia Deitra Maxi Dress.. kaler ijau... kat bahu dengan pinggan cam ada lace... sweet jugak design dia... cuma cutting agak besar dr size biasa aku beli tu... takpala.... pakai loose pun selesa..... bleh la pakai gi beraya umah sedara mara nanti....

yg paling best, dpt sebungkus sampul raya poplook yg comel nih.. hehehe..lepas la utk anak buah berapa kerat tu.. hehehee....

 

 

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah sampai sudah...bergaya sakan lah raya ni kann??? i loikee...salam jumaat dear...

Ayu Katerina said...

aku sakit hati berapa kali dh nk beli bila time nk buat payment tk jln2.. hang semedang.. tatau apa jadi!

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

dresses kat poplook mmg semua lawa2..=D