Thursday, October 23, 2014

Dompot ke Kidzania

Semalam last minute punya desicion, dompot ikut mak tok, tok abah & fams my big bro ke KL. Berat juga hati nak lepaskan. tapi takpalah, bagi dia pengalaman. kalau setakat nak jenjalan kl mmg takyah ikut la tapi since depa plan nak p Kidzania & dia dok ulang zikir kat telinga mak ayah dia yg situ best, aqeel boleh jadi doctor, lawyer etc, maka ku lepaskan juga. dorang pegi ramai2 seronok sikit. kalau pegi sendiri mmg tak la. umar pun kecik lagi...pergilah bergembira wahai anak.

pagi tadi my mum called nak tanya pasal umar.  umar harini bawak ke rumah mak pengasuh yg jaga dompot dulu. Alhamdulillah, tadi nak tinggal ok ja.. siap pegang tangan kakak pegi tengok cat kat dapur.  sempat la mak dia ni nak lari keluar.. hehehee... umar ni kalau dah tinggal, kdg2 dia mai la tanya, mama mana? kalau kata pegi work ke apa, dia ok la.. sambungla main.. yg penting makan tido cukup, he is one happy baby... mak kata dompot seronok sangat.  semalam dia ikut alang dia balik tido dgn abg alif & adik2 spupu dia lagi dua org.  my parents & yg lain tido umah my lil sis. seronok katanya tido katil double decker abang alif.  balik ni sure dia mintak katil tu.. hehehee...

ni tengok gambar my abang & adik ipar hantar mmg nampak dia enjoy la.. terima kasih la kat mak pak sedara aqeel yg sudi jaga anak buah depa nih... takpa aqeel, esok malam mama, ayah & adik umar sampai kl.... tak sabarnya nak peluk my dompot... semalam mama tido pakai selimut otomen dompot.. ekekeke.....


kazens
  
dalam mahkamah

attorney & defendant
 

anak polis jadik polis - abg aliff

anak penghulu jadik polis gak.. hehee...
 
ehemm....
bakal dentist
dompot mmg takut nak pi dentist... tengok jarak dia duduk tu.. hahahahhaa....

2 comments:

Amanda Suria said...

Comel jer dia. ..dania pun dh xikir kat telinga mama byk kali dh ajak pi sini...mama xde masa la kakak....

Mila Hilas said...

hehe mcm btl2 je pic last tu.bukan main beria dorg ekeke