Wednesday, October 1, 2014

Baju Rayaaaa..lalalaaa...

Dah sampaiiii... seronok.. cantik...design tengok live lagi menarik... tak sabar nak balik try test... hehehee... harap2 sedap pakai cam yg lepas2 lah..... harini last day utk #mycybersale.. cepat! leh gi terjah lagi.....semalam dah cuba nasib utk beli @ harga diskaun kat satu online shop... tapi tadak rezeki... but my friend ayu dapat... lucky number 42 lak tu... mmg rezeki betul lah.... am happy for u friend.... tadak rezeki lagi utk aku pakai dari jenama tu.... tapi takpa.. i dah ada poplook kat tangan.. hehehehee.....


kat dalam bungkusan tadi depa ada selitkan pamplet nih.. koleksi perkahwinan & keraian 2014.. wohhhh... tengok gambar pun dah teruja... kena set kat calendar nih....

1.  Koleksi I, 7 Oktober 2014 @ 11am
2.  Koleksi II, 14 Oktober 2014 @ 11am

teaser

 
cant wait!

update:
dah try dah my Luna Tiered Chiffon Maxi Dress semalam... sangat jatuh cinta.. quality kain better dri sebelum nih.. & yg penting kain dia berat jatuh cantik ja...jahitan lebih kemas... mungkin sbb yg ni production dia kat cambodia.. so lain skit daripada my previous ones... hari ni cuba2 kot2 depa nak prolong sales.. tapi harga dah jadik harga biasa... hiksss.... tak sabar nak pakai raya.. hehehee...


4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh baju raya dah sampai...ekekekeke... tahniah...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

macam tahu jer dress yg mana satu.. farah ada berkenan satu dress tue..color hitam..tapi saiz yg nak out of stok pulak..huhuhu

Sella Shahbudin said...

hahha...
farah no.1, mekasih.... mmg happy sangat nih...

farah no.2, kaler hitam mmg cepat habis... try la kaler lain...

Ayu Katerina said...

cisssss wpun aku berjaya di butik sana tp ko dh dpt dulu dibutik sinin haha.. aku tk rasa baju aku akan tiba minggu ni.. sobb sobb sobbbb