Tuesday, September 30, 2014

Baju Raya Haji...

Plan tahun nih nak pakai dress yg dah ada ja utk raya haji... tapi bila Poplook buat sale sempena #mycybersale terus gedik2 nak beli.. ekekeke..... sale ni utk 3 hari ja... start semalam sampai esok... mmg berbaloi beli time nih... sales dia up to 60% off.. tapi tu utk items yg lama la... cam yg latest dress aku amik nih okehla.. 20% off.. harga asal rm86... lepas diskaun rm68.80..utk new arrival mmg murah.... lusa naik balik harga asal... kalo korang nak, cepat grab.. design ni ada 10 kaler... ada jugak size besar sampai 4xl... tapi harga mahal 10 inggit dari harga biasa....hehehe....okeh la utk pakai hari raya haji kan... plan nak amik hitam, tapi utk my size dah sold out.. mencik.... terpaksa carik kaler lain.... 



raya haji nih nasib baik jatuh hari ahad.. dpt la cuti sampai hari isnin... utk org yg dah kekeringan cuti, cuti kalau jatuh hari ahad mmg sangat dinanti... ekekeke....baju raya pertama dah ada.. raya kedua pakai aja la yg mana dah ada.. hehee....


2 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Dh tgk smlm.. design cantik..terigin nak beli tapi takut tak fit ngn badan pulak..huhuhu

Sella Shahbudin said...

farah,
refer measurement yg dia bagi.. Insya Allah tak lari sangat... cuma lain design lain measurement... first time beli dulu mmg terbabas... senteng.. next beli pastu dah bleh agak la....