Wednesday, September 24, 2014

#Justart yang sedap.....

My old friend yg rekemen.. katanya sedap... outlet dia depan my flat ja kat Krystal Point.. slalu nak masuk/keluar rumah mesti nampak... lepas setahun dok sini, semalam baru pegi.. tu pun dah park keta kat umah, catwalk ja ke shoplot depan tu... dah bayang dah mesti banyak kalori akan diambil sebentar lagi, maka, berjalanlah untuk membakar kalori serba ada... 

since dah pegi lewat petang, auntie tu kata dah tak banyak yang tinggal... yg kat bawah ni selection cuptarts yang  masih ada...


 
 tengok semuanya sedap... takpa sellaa... banyak masa lagi... hari ni beli 3 bijik sudah..... aku amik mocha, mango & hot seller portuguese egg tart...semuanya sedapp... lembut, tak manis & egg tart tu tak bau telur... penting tu...kalo bau telur kuat sangat takleh terima dek tekak.... harga dia pun ok la... dlm rm2 lebih sebijik... semalam beli tiga bijik RM6.70

mango cuptart - sedap!

selain tarts dia da gak osaka chiffon cake dgn egg pudding... next time buleh cuba....oh ya... sini pun buleh tempah untuk meeting ke, birthday ke or apa2 events.... emmm.... nanti buleh try beli utk event opis.....


p/s:  ini bukan iklan berbayar... saja share benda best.....






2 comments:

eynda said...

Suka egg tart :-)

CikLily Putih said...

tak minat sangat egg tart ni... tapi bile tengok gambo tuh cam best plak..