Friday, September 19, 2014

Bercuti di Hujung Cuti Sekolah...

Esok kami akan pergi bercuti.... anak2 teruja dah nak naik ferry... this time kami akan bawak sekali my parents... sian maktok & tok abah... last pegi ke langkawi masa aku form 3 kot.. hehehe....masa tu langkawi baru nak maju.. hehehee....

esok kami menginap di tempat haritu... tak lain dah tak bukan, Federal Villa... hehehee... untung gak mr.hasben fully gomen... akak nih badan berkanun.. tak layak.. :P.... Alhamdulillah, dapat book 2 bilik dengan harga yg mesra poket...tapi dapat utk satu hari ja.. emm.. jadilah... dekat ja pun langkawi... a ferry away ja.....

tak sabarnya nak jalan2 tepi laut.. this time nak bawak baju mandi... aritu tak bawak.. jeles tengok anak2 & mr.hasben berkubang.. hehehee.....tak sabar nak repeat makan kat kedai nasik campur sedap & murah... nak beli cekelat... tadi my boss bagi kit kat cookies & cream.. sedap... leh la carik kat sana....

kit kat sedap...
heheee... org dah start balik umah pas bercuti.. kami baru nak angkat bag keluar rumah.. ekekekee... nak buat cmana... org tadak cuti... kena tunggu ujung2 weekend camni la... dompot terpaksa la ponteng sekolah ahad tu.. hehehee...

Langkawi Federal/Holiday Villa, tunggu kami!

1 comment:

CikLily Putih said...

macam oreo plak warna kitkat tuh..