Tuesday, September 30, 2008

Esok Raya Weh...

esok hari raya... but detik & saat ini saya masih bercengkarama di opis.. huhuuu... syahdu wehhh.... lagu raya suma xleh dengar...rasa sensitip semacam je...rasa cam raya kat perantauan lak......padahal sat je lagi nak F1 balik kg dah.... hehehe...
dikesempatan ini, saya ingin memohon maaf pada semua yg mengenali diri ini... maafkan sekiranya ada kekasaran bahasa..mengguris hati atau perasaan sapa2....
ni saya tengah kemas2 nak balik dah nih...esok pagi2 saya nak online.. sebab ada kawan saya nak forward 'gambar raya' beshhhh esok.. hehehe.......
SLamat Ari Raya... Maaf Zahir & Batin...

2 comments:

Ayu RMS said...

errr gambar raya nk bg... tp org tu tk online... lalallaa

ruined sue said...

hahaha....saya sangat happy melihat kawan saya happy.....