Tuesday, September 2, 2008

Haadyai Trip..


saye tak jadik ke wedding itu kerana harus bergegas pulang utk ke haadyai....dan ekoran daripada itu, kedua2 pengantin dan para sahabat amatlah marah dan sedang menanti penjelasan daripada ketidakhadiran saya itu.. huhuu... sorrryy frens... saya tersepit.....hehehe...

hari sabtu morning2 tu, kami seramai 4 org menuju ke bukit kayu hitam border.. park kereta di duty free dan berjalan kaki ke border danok... since tak buat border pass, terpaksalah mengecop passport saya itu...owh ye.... lupa nak cerita tujuan trip nih.... saya sebenarnya mengekor je tunangku & his konco2 mencarik kedai basikal di haadyai... giler betoi la depa nih... spent riban2 utk beskal memasing... tapi tulah..dah minat, bukan nak buleh halang.... pas sekerat hari naik tut tut keliling hadyai, jumpa la 3 kedai... & settled kat kedai yg last tu.... letihhhh akak... muka sampai comot la dek asap tut tu... member dia tu tu beli frame basikal....dekat sribu tu frame saja....giloss....

pas dah dpt suma, terus carik van balik.. letih dahh... tak larat dah nak soping2.... lagipun gi ngan org2 jantan nih, tak beshhh....

him

1 comment:

value stock said...

well its nice to know that you have great hits here.