Thursday, September 4, 2008

Sos Top Up...

last nite saya kekeringan kredit...so saya try la wat sos top up.. bukan manyak mana pun depa bagi.. dua ringgit je..... tapi cukup la dikala emergency & utk text pembekal top up ku... tapi tiba2 kuar msg kata 50sen akan dikenakan utk stiap pertolongan yg diberi.. cisssss....sblum ni tadak apa2 charge pun...x ikhlas langsunggg.... kalo dah nama SOS tu, watla cara SOS kan.. ni ada service charge bagai.... mencikkk ai tauuu...kalo betoi desperate baru bleh guna service nih..kalo tak, baik tak payah...lima kupang tuuu...SOS tu bukan depa kasik free...pas top up potong balik....mlm tadi tu sib baik la ada point sratus lebih... buleh la redeem singgit...

apalahhh pembekal telco nih... dah kaya raya pun masih nak memeras pengguna... depa lupa kot...sapalahhh depa tanpa kami2 nih......jagalahh kebajikan skit....

2 comments:

Ayu RMS said...

aku ingat sos cili ke apo tadi nyah... huhuhuhu

ruined sue said...

hahahaa..... sos cili cicah cucoq udang... hehehe...