Wednesday, September 24, 2008

update..update...

agak malas nak mengupdate lately nih... kekangan tugas salah satu sebab la.... ni baru siapkan file meja..sminggu gak la nak wat menda alah nih.... tu pun sib baik tak masukkan semua tugasan yg aku dok kena hadap hari2 la nih..hehee...nanti2 la kalo ada masa, gue update lagi....

he called me last nite, kata our invitation card dah siap...arini dia nak pi amik... cmana la gamaknya rupa kad tu nanti... last weekend sejam lebih gak la berumah tangga kat tempat printing tu... aku tukar part of design yg dorang wat mengikut kesedapan mataku.. dah namapun our wedding kan... mestila nak wat cam yg kami nak...sampai satu part tu sampai aku konker pc dia.. hahaha...sib baik la designer tu x baran..layan je songeh we all....harap2 end product seperti yang diharapkan la....(berdebar nih nak tengok..and berdebar menuju ke arah itu...erk..)
emmm....31 hari lagi yahhhh

2 comments:

Anonymous said...

ha, kalau dah siap tu jangan la lupa hantaq kat kami naaaa

daliey a.k.a KLue

ruined sue said...

iya sis klue...akan saya antarin...... hehe...