Friday, November 14, 2008

the crowd...

saya sangat busy arini.... sampai saat ini saya masih di opis... heran gak my colleagues pasai time ni saya tak balik2 lagi... takpala mr.hasben.. tunggu la kat umah tu... ur mrs sangat busy arinih....

next week, dari senin hingga rabu nak kena berumahtangga kat parkroyal feringghi lak... bukan berhoneymoon kat sana..tapi menjalankan amanah saya yang menurut perintah... huhuu....

okiesla.. dah settle da keja2 saye..nak balik umah, pack up & pulang.....nak balik umah saya ke umah dia ekkk??? emmmm.....

owh ye.. ni la my collegues yg sudi datang ke majlis saya aritu.. tima kasih banyak2 dtg jauh2..... yg paling terharu tu, boss saya pun mai skali.... siap bawak adiah bagai.. sayang jugakk my colleagues kat saye ye.. hehee...

2 comments:

Ayu RMS said...

so ke manakah weekend anda? hihihihii (tukang sebok)

ruined sue said...

satu mlm di rumah sana, 2 mlm di rumah sini.. hahaha...