Thursday, January 8, 2009

Detink!

last nite saya telah berjaya berdeting dengan sahabat lama... giler lama tak jumpa dorang... yati, amed & hafiy, dah 3 tawon tak jumpa sejak dorang gi UK... zan & pjoe sejak zan belum start berkursus PTD sampai la tamat kursus sampai dah start keja... skali jumpa, masing2 kuar crita..riuh rendah....

paling besh layan si hafiy la... baru nak masuk lima tawon budak nih... tapi since dia membesar & skolah kat sana, giler berbelit2 dia speaking london... letih akak nak menjawab... hehehe.... tapi tak kisah la... saya amat happy... dah lama tak bersosial camtu....

cumakannn.... last nite saya dah bleh nampat my belly... whoaaa...giler tul..... last week baru je mak2 sedara aku tegur....depa dok kata, 'sonoknya...dekat dua bulan perut dok slim lagi'... tup2 mlm tadi, dengan baju MNG yg sama tu la, aku senirik leh nampak perut.. hahahaha.. esok genap 2 bulan....kena start carik baru loose la....

owh ye... mlm ni saya nak deting lagi... this time ngan mr hasben... heheheehe.....esok kami akan berpoya2 dia damai laut... yahooo....

4 comments:

Ayu RMS said...

best gilakkkkkk hanimooon

Zara said...

best tu...kat damai laut...nak itut...kekekekekke

ruined sue said...

hehehe...bukan best je.. bestest tau.. hhiiihii...

Ayu RMS said...

ayat gatai!