Tuesday, January 20, 2009

Diserang....huhuu...

ye cik puan ayu... saya update la nih... :-p

----------

huhuuu.... last friday saya telah diserang bertubi2 oleh 3 ekor makhluk jahat...... penyengat nama dia.... kejadian berlaku kira2 dekat jam 1 tgh.. time tu tengah sibuk2 nak lunch reramai kat umah my parents.... saya dengan gumbiranya telah ke blakang rumah untuk memetik ulam2.... pucuk janggus tengah banyak.... tanpa melengahkan masa, saya petik satu pucuk.... tiba2, saya diserang oleh koleni penyengat yg ntah mai dari mana...... giler kelam mata ai tauuu.... lari la ai mencicit2 sambil menjerit2 ke dalam umah dengan 2 helai pucuk janggus di tangan.... kelam kabut satu umah... ingat saya kena sergah hantu ke apa...rupa2 nya saya diserang penyengat..... hasilnya - 2 gigitan di leher dan satu di jari... bapak giler punya sakit... adik laki saya tolong letak minyak panas....time2 tu gak bengkak nih timbul.... pastu dorang ramai2 bawak ridsect gi ambush penyengat tu... rupa2nya depa dah buat sarang kat pokok janggus tu.... nasib ai la jadik mangsa pertama depa.....


huhuuu... itu lah kenangan diserang penyengat... sakit woooo....

4 comments:

Ayu RMS said...

kesian tp nk gelak.. hahahah camne ko leh kene sengat ni ya rabbbiii mesti kecoh riuh rendah haahhaha

ruined sue said...

hahaha..mau tak kecoh... meraung2 aku dek sengatan makhluk jahat nih....

Ayu RMS said...

hik comei.. ko yg pendiam meraung?? hish sure aku melopong kalu kt situ hahaha

technology said...

hermes birkin bag
hermes birkin
hermes bag
hermes handbags
gucci handbags