Monday, January 12, 2009

Foya-foya part 1

spatutnya ari jumaat tu opis bukak sampai kul 12... tapi dengan kepakaran yg ada, gue telah berjaya mengghaibkan diri seawal jam 9.30am... hehehe.. sian mr.hasben tunggu kat keta.... lagipun giler panas la tolak tengahari camtu.. tapi sblum ghaib tu, saya telah membereskan semua keja yg spatutnya... kira ok la kan... takde la ilang tapi keja tak jalan....

sampai lumut @ 1.30pm.. jenjalan..soping.. posing... makan2.. giler panas time tu... matahari atas kpala... tepi laut pulak kannn... murah je kalo nak pi pangkor.. 10inggit ja... tapi kami tak ke sana la sebab our hotel in land...

tepat kul 2, we all patah balik ke hotel sebab check in kul 2.30...bercinta gak la nak masuk ke hotel tu dari main road.. dlm 4-5km gak la lalu jalan yg sunyi tu... patut la hotel ni aman damai...bila sampai kat parking, rupanya ramai dah gang2 opis yg sampai....ni mesti gang ghaib awal gak nih.. hehehee.....pas check in, memengsankan diri jap... giler letih.....

esok i sambung la...nak balik tintok...ngantuk.. heheehe..

kat pekan lumut... sila lihat signboard kedai itu... giler pusat membeli belah tu....hahahah

7 comments:

Ayu RMS said...

pink kau...jgn marah hahaha

ruined sue said...

hahaha....kebetulan sehhh......

Ayu RMS said...

mau gurlkah hahaa

ruined sue said...

gal sonok gak... dress cantik2.....hehehe...

Ayu RMS said...

err sella tulis apa eh tk pasanla ...... hahahah lari kang dia minta bj gurl lak mampossss

ruined sue said...

hahaha..pas wat ultrasound nanti gue demand lagi....la ni nak mintak dress ke suar ke takleh lagi....hahaha

Ayu RMS said...

ish rabun teruk la mata aku... tulungggg hehe