Wednesday, January 7, 2009

Orang Jauh...

saya baru balik dari berjumpa dengan sahabat lama merangkap my x-hosmet & my aunt's sis in law...mereka satu family balik bercuti di mesia....their son, airil hafiy dah nak masuk lima tawon... last jumpa dorang sblum dorang tolak ke UK dulu.. hafiy masa tu baru nak masuk stawon....hehehee... malu2 katak budak tu tengok tengok gue... hehehe.... spatutnya official meeting mlm nih.. tapi since aku dah booked hotel dorang atas nama gue, terpaksa la gi jumpa dorang utk check in......

emmmm.. mana nak deting mlm ni ekkk.... ala2 reunion taman pekaka lak.... pn.PTD ngan hubby pun ada sama nanti... sure giler meriah...beshnyaaa...lama dah tak sosial2 camnih.. hehehe...

tanda hati dari mereka..satu kotak cekelat lagi kena masuk fridge pasai dah melt.. hahaha....

3 comments:

Ayu RMS said...

aha tu dh ada gift dari UK lagi mau mintak hahahaha

ruined sue said...

hahahhaa.... baby i ngidam hok harrods lak.....hahaha

Ayu RMS said...

ish nampak nau baby materialistik.. baru dlm perut tuh hahahahhaha