Tuesday, June 9, 2009

30 amazing weeks....and still strong....

melangkau ke minggu ke-30 kehamilan..... tak banyak bezanya dgn minggu2 yg lepas... cuma saiz perut yg makin besar, backache, naluri keibuan makin mendalam dan perasaan yg semakin nervous menghitung hari2 kelahiran..... tambah berdebar2 bila lalu berhampiran hospital & clinic skalipun.. hehehe....... camtu skali penangan dia.. hehehe....

persiapan ada yg dah ready... tinggal nak beli satu dua item je lagi..... baju baby utk saiz newborn dah stop beli dah.... asal jumpa je beli, tengok2 cam dah berlebih2 dah.... skrg ni kalo jumpa baju yg cute pun, beli yg saiz besar je.... beli simpan tak salah kan.....bukan nak rosak...nanti2 bila dah besar, dia bleh pakai......

emmm... arini ai mis him...

6 comments:

Ayu Katerina said...

kene sentiasa cukup rest.. bila nk balik cuti panjang??

ruined sue said...

keja sampai ujung july je kak...pastu balik menghitung hari kat kg... hehehee....

amick said...

sella

jangan takut sangat...giving birth is a natural process sakit dia takde la sakit sampai tak boleh tahan..baca ayat nabi yunus tu banyak2,pastu surah al a'raf ayat 54, insya Allah senang bersalin nanti :D

ruined sue said...

hehehe.... tima kasih for da tips....akan saya amalkan....

shazat said...

tak kira macam mana walau sikit pening pun kena pergi jumpa doktor....read my article on Siti Nurlisa.. My Princess....True Story

sincerely from

Shazat
http://shazatglobalnetwork.blogspot.com

mightymie said...

salam first baby ke nih :)