Thursday, June 18, 2009

Penangan Counter Strikes...ekeke...

lega dpt kembali ke pulau nih.... 3 hari 2 mlm di pulau satu lagi tu betoi2 panjang..... bz mmg bz..tapi bila dah abis bz, jadik mati kutu... nak panjat gunung ka, nak pi main beach volley ka, melompat2 ka, keadaan plak tak mengizinkan....amat lama skali nak tunggu satu2 hari tu abis....dgn keadaan kat sana yg amat mencabar keimanan (will blog bout it later)...lain la kalo mr. husband ada sama kannnn... hehehee...

first day event, since suma participants dah masuk hall, ai amik notebook main counter strikes... hahaha.. layan giler main nih.... sampai satu tahap, dek giler terpusing2 mata dok carik enemies, ai jadik pening cam nak cabut kepala letak tepi... nak duduk tak buleh, berdiri tak buleh...rasa nak terbalik dunia. last2 gue tinggal event lari masuk bilik...try baring pejam mata.... punya la teruk sampai tengah dok pejam tu pun dok rasa bijik mata ai dok berpusing2 lagi.....hahaha... amik ko.. main lagi waktu keja.... hahaha....sonok mmg sonok game nih... but bila kenangkan azabnya, pasni tobat dah tanak main game nih......hahaha...

2 comments:

Anonymous said...

muehehehhe gila game mcm aku la plak 2 3 menjak ni!!

_kate

ruined sue said...

hahaha....slalu bleh main sampai bosan...ni la pestime main game sampai pening2... hahaha....