Thursday, June 18, 2009

goreng cempedak (ke cempedak goreng?)

tadi saya lunch kat food court ni kannnn saya nampak ada buah cempedak 3 bijik kat atas meja akak yg juai goreng pisang & popia tu.....but since niat asal nak makan mee bandung, maka abaikan dulu....... pas dah kenyang makan mee, masa nak balik tu tiba2 terbau goreng cempedak tu..... terus melencong kat gerai tu.... hehehee...... dapat la saya 6 ulas goreng cempedak yg cetoet kurus je saiz ulas dia tu dengan harga RM2..... emmm..... beli buah sbijik baru brapa inggit, juai lak ikut ulas2.....untung jugak meniaga goreng cempedak ni ekkk....

now saya sedang mnikmati goreng cempedak......nyum...nyumm...

4 comments:

Anonymous said...

hek eleeee mencik

-kate

ruined sue said...

hehee... sib baik rupa paras dia tak cantik...kalo gumuk2 gebu, nak jugak ai tempek gambo kat sini... hehehee...

Ayu Katerina said...

dose tau makan ada niat2 ni.. dose tauuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ayu Katerina said...

tuan rumah ni mana yer??? sihat tak???