Thursday, November 3, 2011

Mangsa Fesyen??

Stelah lebih kurang 5bln tak langkah border, last month kami sekeluarga telah memergikan diri ke hadyai..(baru nak update arini??..hueehuee..)

Sekali skala kluar dari kepompong adalah seronok. Asalnya nak soping baju bajan tp dgn cuaca dgn kalut terus hold dulu lah..Biar mr.hasben beli barang basikal dia je dulu..nanti2 leh gi lagi..

dompot teruja ngan barangan jualan kat flea market

Tp ada satu kejadian nih..ntah apa2la pesen hijabis kat sana nih... Pakai tudung belit2 bagai tp pakai dress senteng & lagi sakit mata - jarang.. Nampak betis y'all..i cant help but snapped their pics...adehhh..nak berpesen tu buleh, but taula batas2 kan...sakit mata ai tau..
1. Skirt Pink jarang lagi senteng + legging
2. short sleeves, skirt grey jarang lagi senteng , no legging

4 comments:

Ayu Katerina said...

burukss!! kalau aku pun sakit mata tgk mcmtu huhuhuhu

*i mc harini smlm muntah kaw2 sampai lembik.. huhuhuuh

Sella Shahbudin said...

aloloo..ciannya...... ape ko makan sampai muntah2 ni kak?? ekkekee....

Ayu Katerina said...

laki masak sodap sgt kot makan byk2.. sekali muntah laa hahahahahhaa :P

Aku intan yann brand said...

ngeri tol tgk diorang nih..