Thursday, October 16, 2008

Countdown...10...9..

gile cuak aku skrg... dlm masa tak sampai 10hari, akan ku tanggalkan title cik yg ku pegang selama 29 tawon...... pasni kena biasakan diri untuk mencantumkan nama puan di pangkal nama ku.. huhuu....now baru saya rasa cmana rasa panic nya bakal pngantin2 menjelang their big day.....
satu insiden lawak masa saya edarkan kad kat my colleagues:
"u dah nak kawen? frustlah saya camni" ...hahaha...statement ni datangnya dari seseorang yg sudah berkahwin... hahahaha.....

1 comment:

Ayu RMS said...

dugaan dan stress tu kejap aje.. after dh settle.. ko akan rasa kenikmatan atas kepayahan yg sekejap ni....

semoga bahagia fren!