Monday, October 13, 2008

Kerja Kahwin 6: Butik Pengantin

saya dan settled bab2 berkaitan butik pengantin nih...

utk moi akad - saya dpt sponsor dari LANZ di Kangar, Perlis... tercapai gak cita2 gue utk gunakan khidmat lanz nih...bukan takat khidmat mekap je..ngan baju2nya skali saya dpt.. hehehe...tingat lagi betapa cantiknya kawan saya masa weddingnya dulu...(aku ckp kat lanz, pasai my pren tu, tapi dah 7-8 tawon nih, dia pun x ingat dah..heheheeh).. yang besh nih tak sangka plak LANZ ni spupu spapat cik abg saya..kalo tau, awai2 lagi gue amik package suma kat dia....hehehe.... so, bab akad 25hb nih dah settled dengan tajaan sepenuhnya oleh LANZ.. hehehee... mekasihhh....

for moi majlis, kami amik package dari KAY Collection... cam tradisi dah la.. dari mak pak menakan, spupu spapat, adik, abang saya suma amik kay nih... kiranya KAY nih ramai org kenai gak la kat a'star...utk moi majlis nih, dari pelamin, bilik, main table sampai ke baju mekap pengantin suma saya serahkan kat butik nih... agak berdebar2 gak nak tengok moi baju pengantin... aritu cuma pilih material ngan kaler je.. design suma saya serahkan kat dia.. harap2 tak menghampakan la.... mau meraung gue nanti kalo baju tak seperti yg diharapkan.. huhuu...

saya makin berdebar2...

2 comments:

Ayu RMS said...

nnt letak gambar aku sebelah gambar ko... kita tgk perbezaan makeup 10 tahun yg lalu... dgn yg baru ni hehehehehe

ruined sue said...

muhehee..itu haruslah.. heheehe