Monday, October 20, 2008

Jalan2 Wis Dinnie



last saturday ngan adik saye ngangkut budak kecik ni skali pi soping barang hantaran kat pekan rabu.. sian giler tengok dia jalan naik turun tangga pekan rabu tu.... sampai peluh2...hehee...sib baik dia sangat behaved... senang angkut gi memana....

owh yeee..saya dah ada wedding ring yg sangat cute itu...

3 comments:

Ayu RMS said...

mcm dh ada tanda2 org tu nk dpt baby cepat aje hua hua hua huaaaaaaaaaa

ruined sue said...

muhahaha... haruslah....akan ku berjuang habis2an untuk merealisasikan impianku itu.. hahahahah

Ayu RMS said...

huyoooo tebayang katil patah hushhhhh apa niiii lucahhh hahahaha