Wednesday, December 10, 2008

cerita Raya

pengalaman raya yang totally berbeza...

mlm raya, tido umah my parents... pagi2 raya tu, bermaaf2an dgn my parents, trus tolak balik umah MIL... iskkk.. sayu je nak kuar umah pepagi raya... sampai sana... maaf2an dgn in laws, terus gi umah nenek dia...slalu pagi raya sampai ke petang, dok umah, tunggu sedara dtg berkumpul kat umah since my mum saudara yang paling tua....but this year, awal2 lagi dah kuar beraya...

nama pun hidup baru kan...pengalaman suma tu..... bila lagi nak buat benda2 baru kan...cuma adala kejadian yg kurang menyenangkan berlaku..but takpalah..... dlm nak menyesuaikan diri, mmg banyak pengorbanan kena buat.....kena banyak bersabar lah dan berdoa semoga dipermudahkan perjalanan hidup kami.....

---
jalan2 soping raya eve with mr.hasben, siblings, niece & nephew...








1 comment:

Ayu RMS said...

apesal ngantuk aje mr asben hehehehee keje kerasss nampak hahahaa