Tuesday, December 23, 2008

Makan2 @ teratai putih


last sunday mr.hasben & i jalan2 pusing perlis.. hehehe... memula gi padang besar... bapak giler ramai org...... saya telah menyambar sehelai blouse yg agak cantik...labuh..siap ada ikat2 kat pinggang gitu.....cadang2 nak pakai ngan legging yg beli lama tapi tak penah pakai tuh.. hehehe....

on da way balik tu, he suggested makan kat satu resort area stesen ketapi padang besar - Teratai Putih restaurant & resort...agak cantik gak tempat tu... ada chalet... ada restaurant...ingatkan bila dah letak nama resort kat blakang, harga dia pun standard harga resort la..... melihatkan menunya, harga makanan amatlah berpatutan...kami order tomyam seafood, nasik goreng hailam for me & nasik goreng padkapao (betoi ka tatau) for him.... saya menum carrot juice... while him nescafe ais.... total suma, rm19... giler murah dari makan mekdonal smlm.. hehehe......untung betoi org perlih... meriah makanan.... murah lak tu....

2 comments:

Ayu RMS said...

tmpt ni aku poie lamo dah.. tmpt wajib kuarga gitu.. sedap gila babih! hehehehe

ruined sue said...

hehehe... gue baru pestime try...banyak betoi tempat makan besh kat perlih ni rupanya....