Monday, December 15, 2008

December 11, 2008

saya telah bercuti tahunan pada 11 & 12 disember.... on december 11, kenduri my aunt bertunang + akikah kambing golek anak jihan aka sepupu ku....my aunt - ibu tunggal kpd 2 anak perempuan yang dah beberapa tawon idup seorang selepas berpisah dgn hasbennya... agak rapat jugak dengan dia sebab dulu dia penah tinggal sekali sebumbung dengan gue... siap share bilik lagi... tingat zaman 80-an dulu...masa trend suar ketat gila babas tang kaki... gue la jadik mangsa dia untuk tarik kuar suar ketat dia tu.. siap sarung kaki ngan plastik lagi utk mudahkan kerja melucut seluar.. hahahaa....anyway, aku tumpang happy dengan dia.. dlm usia lewat 30an, akan mendirikan rumah tangga sekali lagi.. mungkin kali ni naik pelamin kot mummy? hehehehe....semoga bahagia menjadik miliknya.. amin...



serentak ngan majlis ini, diadakan jugak majlis akikah mikhail imran..sepupu kecikku... siap wat kambing golek bagai.. tapi gue takbleh makan kambing...tatau la.. dah brapa kali try, mesti tak bleh.... lidah gue mmg tanak terima rasa kambing nih... suma org pakat ckp sedappp...tapi itulah... bukan tak cuba, tapi mmg saya tak boleh...bukan takat daging, any kuah kambing pun tak buleh.... heheehe...takpala... banyak lagi menda buleh makan dlm dunia nih.. heheehe...

1 comment:

Ayu RMS said...

berseri2 muka org nk jd ibukan huhuhu