Friday, December 5, 2008

Ramen la pulak..

ptg smlm patutnya ada futsal..tapi last menit kensel pasal kilat sabung menyabung.... aku yg semangat sampai stadium awai pun terpaksa la bungkus pulang... tapi tak terus balik umah..nyinggah tesco extra...jahat hati nak beli buah je... skali teringat cerita sorang kawan tentang mee ramen nih... gue tangkap 2 bungkuih... sebungkuih dekat tiga hinggit rega dia....

mlm tadi, wat kaedah malas je la..boil ayaq..rendam sat.. then makan (terkenang masa kat jengka dulu...nikmatnya maggie time tu)...mmg betoi la kata kawan aku tu... amatlah sedap ramen tu berbanding slurrpp apa suma tu.. tapi kalo sorang mmg tak abis sebungkuih... amatlah besar....

emmm.....arini ari jumaat ekkk... arini saya akan balik kg pas 2 minggu tak balik...... mr. hasben dah agree nak mai umah my mum pas keja.. so, nanti berjumpa di rumah saya la... hehhe.....

3 comments:

Ayu RMS said...

baru pas makan sik goreng udang.. so tk teliuq tgk ramen ini hahahahahaa

mr asben?? uwaa jelesssssssssssss

ruined sue said...

nasik udang jeee??? blagak.... ko tak tau apa yg aku nak makan esok2 raya nih.....muhahaha...

hehehe.... jelessss??? tak payahlahhhh.... masa ko akan tiba jua.. heehehe...

Zara said...

uik...aah ek..tingat plak time kat Jengka dulu, makan maggi reramai...huhuhu..